Előadó

Kiss Forever Band

Ismert magyar zenekarok (Ossian, Sing Sing, Machine Mouse) tagjai alapították 1995-ben azért, hogy kedvenc Kiss-dalaikat eljátszhassák a színpadon. A gitáron játszó Váry Zoltán lett Starchild, a basszusgitáros Fűzfa Zoltán itt Gene Simmons (The Demon), a gitáros Maróthy Zoltán lett Space Ace, a dobos Tobola Csaba pedig Catman.

A budapesti E-klubban volt az első fellépésük. Amikor a nagy példakép, az amerikai hard rock legenda huszonöt éves lett, az ünnepi koncerten, 1998 márciusában már teljes arcfestéssel és kosztümökbe öltözve álltak a színpadra.

Az Európa-szerte turnézó zenekar első lemeze 2001-ben jelent meg Carnival Of Songs címmel, rajta Kiss-slágerekkel. Ezt újabb kiadványok követték (Plug It Out, 2003; Live And Loud, 2006).

2005-ben Tobola Csaba dobos távozott a bandából, helyére a cseh Radek Sikl került. Maróthy Zoltán gitárost pedig Sturmann Pál (Space Man) váltotta 2018-ban. A külföldön is elismert zenekar a mai napig koncertezik, repertoárjuk végig öleli a Kiss teljes munkásságát 1973-tól napjainkig, közel nyolcvan dal van műsoron.

HZ

 

Kapcsolat:

https://www.facebook.com/KISSForeverBandOfficial/

https://www.instagram.com/kiss_forever_band/?hl=hu

http://www.kissforeverband.hu/kfb.html

Frissítve: 2024-1 , Hőgye Zoltán

Kapcsolatok