Kiadványelem

Ivan & The Parazol interjú, A38 Magazin, 2014

"Minden koncerten kicsit többet adni" - Vitáris Iván, Ivan and The Parazol

Október 9-én az A38-on koncertezik az egyik legsikeresebb fiatal hazai zenekar, az Ivan and The Parazol. A kvintett fellépését az MVM Zrt. által támogatott A38-MVM Fényműhely sorozat a Kiégő Izzók által prezentált különleges vizuális produkciója teszi még különlegesebbé.

Idei évetek igen izgalmasra sikerült. Melyek voltak 2014 eddigi legjobb pillanatai?

Az eddigi évünk egy álom az álomban. Nehéz kiemelni pillanatokat, de a Deep Purple előzenekarának lenni, vagy bemutatni a közönségünknek a Mode Bizarre-t, vagy a Szigetés a VOLT nagyszínpadán játszani hihetetlen érzés volt.

A38-as koncertetek különleges vizuális kezelést kap az MVM Zrt. által támogatott A38-MVM Fényműhely-sorozat részeként, a Kiégő Izzók rendezésében. Miért fontos számotokra a koncertek vizualitása?

Szerintünk egy koncerten a látvány ugyanolyan fontos, mint a zene, vagy a színpadi viselkedés, viselet. Ezek együtt adják azt az élményt, amit aztán később "maradandónak" fognak nevezni a rajongóink. Szeretnénk minden koncerten kicsit többet adni, legyen az exkluzív vendég, különleges dal, vagy most például fényfestés.

További fontos 2014-es terveitek?

Ősszel lesz egy Hollandiai turnénk, ahol a holland Birth Of Joy-jal fogunk játszani pár városban. Őket az A38-on ismertük meg, tavaly ősszel voltak a vendégeink, most mi leszünk az övék.

Öt idei lemez, amit imádtok?

Jack White - Lazaretto

Band Of Skulls - Himalayan

Temples - Sun Structures

Black Keys - Turn Blue

az ötödiket még kivárjuk, van még 4 hónap év végéig.

Frissítve: 2022-4

Kapcsolatok