Előadó

Follow The Flow

A popból és hiphopból merítkező zenekar 2016-ban alakult. A csapatot Molnár Csaba (Fura Csé), Szakács Gergő és Vincze Gergely (BLR) alkotja. 2018-ban Nem tudja senki című daluknak köszönhetően robbantak be a köztudatba, majd tovább növelték rajongótáborukat a Maradok távol című szám sikerével. 

 „A Follow the Flownál többnyire Csabi írja a szövegeket, és tőlem jön a dallam. Annyira egymásra találtunk, hogy előfordult, én írtam egy dallamot, ő pedig megírta hozzá azt, ami épp a fejemben járt a zeneszerzés közben.  Nem mondtam el neki előtte, egyszerűen érzi azt, hogy mi van bennem.” - mesélte Szakács Gergő a tagok közt lévő összhangról.

2018 nyarán elnyerték a Petőfi Zenei Díjátadón Az év felfedezettje díját, illetve ősszel jelölték őket a 2018-as MTV Europe Music Awardsra mint Legjobb magyar előadó, amit szintúgy nekik ítéltek oda. 2019-ben kiérdemelték az év videóklipjének (Nem tudja senki) járó díjat a Petőfi Zenei Díjátadón.

Első nagylemezük (Nem tudja senki) 2019-ben jelent meg, ezt követte 2021-ben az Ég És Föld; mindkét kiadvány platinalemez lett. Szakács Gergő a zenekarral párhuzamosan szólókarrierbe kezdett, 2022-ben látott napvilágot első önálló albuma, az Evolúció.

BB

 

https://www.facebook.com/followtheflowofficial/

https://www.instagram.com/followtheflowofficial/

Frissítve: 2024-3 , Bánóczi Bea

Kapcsolatok